Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Bullermyrens IK U-lag

Följ

U-lag

Följ oss för uppdateringar
Följ
Bullermyrens IK
Fotboll
U-lag

Match

IF Tunabro

4 - 2
Kvarnsvedens IP Konstgräs
26 mars 2017
10:30

Bullermyrens IK U

Referat

Referat: IF Tunabro - Bullermyrens IK

Andra matchen på mindre än ett dygn, vilket betydde kort återhämtning för de flesta av våra spelare. Tunabro stod för motståndet på Ljungbergsplanen, ett lag som vi mötte i serien förra året och kanske kände att vi borde vara bättre än.
Det var vi inte, vilket kan bero på flera orsaker. Det vi kunde se var att vi totalt sett slog bort alldeles för många enkla passningar och satte oss själva under press när vi från början såg ut att ha full kontroll på situationen. Det saknades och också kommunikation i försvarslinjen, vilket var tydligast i första halvlek där vår backlinje var osynkad och missade markeringar gång på gång. Det som däremot fungerade bättre än mot Dalkurd på lördagen var mittfältsspelet där vi hade bra kontroll på motståndarna och stundtals hittade lösningar med boll. Får trion Joel, Alexander och Mohammed några fler matcher tillsammans där kan det bli riktigt bra. Målen som föll var två korrekt dömda straffar för Tunabro. Den ena föregicks av ett onödigt bolltapp lågt på egen planhalva. Vid ett av målen i första halvlek såg bollen ut att ha varit över kortlinjen, men vi måste ändå spela på tills spelet är avblåst. Vid Tunabros 3:e mål slutar vi spela för att vi tror att bollen är över sidlinjen och tar sedan ett byte när motståndarna har anfall, vilket straffade sig direkt.

Det som också var positivt i Bullis denna dag förutom det centrala mittfältet var det helt klart Hosein i målet som visade mod och pondus och kommer att bli en tillgång som även kan fortsätta att utvecklas. Lukas gjorde även ett par aktioner i den andra halvleken där han tog bollen framåt i planen och hittade fina genomskärare på våra yttrar. En av passningarna hittade Edwin som i sin tur hittade Anwar med ett inspel som betydde vårt andra mål i matchen. En riktigt fint mål och kul för Anwar som vi hoppas får en självförtroendeboost av målet.

Tunabro spelade fin fotboll med högre kvalitet i sitt passningsspel än oss och genom det så vann de matchen rättvist.

Vi ser helt klart att vi kan utveckla många saker på träningarna framöver där vi hoppas på stor uppslutning, engagemang och spelglädje.

Andra möten i serien

tor 1 maj 2014, 17:30 IF Tunabro - Bullermyrens IK U 2 - 2
lör 21 mar 2015, 17:00 IF Tunabro - Bullermyrens IK U 1 - 2
lör 20 feb 2016, 09:00 IF Tunabro - Bullermyrens IK U
lör 16 apr 2016, 17:15 Bullermyrens IK U - IF Tunabro 4 - 0
tor 5 maj 2016, 13:00 Bullermyrens IK U - IF Tunabro 3 - 2
lör 22 feb 2020, 12:00 IF Tunabro - Bullermyrens IK U 5 - 3